11 συλλήψεις σε Σαντορίνη, Μύκονο και Κέα

Newsroom
02/10/2023 19:19
 
 
 

 

Στη σύλληψη 11 ατόμων σε Σαντορίνη, Μύκονο και Κέα προχώρησαν το Σάββατο και την Κυριακή οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου και του Αστυνομικού Τμήματος Κέας.

Πιο συγκεκριμένα:

Σύλληψη 4 αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα
Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας τέσσερις αλλοδαποί (ηλικίας από 21 έως 28 ετών), οι οποίοι κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Δανία και τη Σουηδία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη 2 μη νόμιμων αλλοδαπών στη Θήρα
Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 και την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023 συνελήφθησαν στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας δύο αλλοδαποί (ηλικίας 33 και 44 ετών), οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη 3 ατόμων για παραβάσεις Κ.Ο.Κ., απείθεια και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στη Μύκονο
Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023 (πρώτες πρωινές ώρες) συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 17χρονος γιατί, στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου, αποπειράθηκε να διαφύγει οδηγώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην οποία διαπιστώθηκε απόξεση των στοιχείων κυκλοφορίας. Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας.

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ., απείθεια, βία κατά υπαλλήλων (αστυνομικών) και άλλα αδικήματα στην Κέα
Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023 (πρώτες πρωινές ώρες) συνελήφθη στην Κέα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας 31χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο και επιτέθηκε στους αστυνομικούς απειλώντας και εξυβρίζοντας τους. Επίσης, σε εμφανή κατάσταση μέθης κατά την προσαγωγή του διατάραξε την ομαλή λειτουργία της Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο
Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023 (πρώτες πρωινές ώρες) συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 59 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*