Πέντε συλλήψεις σε Σαντορίνη, Σύρο, Μύκονο και Πάρο

Newsroom
12/10/2023 08:55
 
 
 

 

Τρεις αλλοδαποί και δυο ημεδαποί συνελήφθησαν σε Σαντορίνη, Σύρο, Μύκονο και Πάρο την Τρίτη 10 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μύκονου και του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου.

Πιο συγκεκριμένα:
*Το πρωί της Τρίτης 10 Οκτωβρίου 2023 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας δύο αλλοδαποί (ηλικίας 21 και 28 ετών), οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

*Το βράδυ της Τρίτης 10 Οκτωβρίου 2023 συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας.

*Το βράδυ της Τρίτης 10 Οκτωβρίου 2023 το βράδυ στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 27χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο διερεύνησης συμπλοκής του δράστη με 36χρονο ημεδαπό, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

*Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 31χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 148 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*