Επτά συλλήψεις σε Νάξο, Σύρο και Σαντορίνη

Newsroom
30/10/2023 14:08
 
 
 

 

Ένας ημεδαπός και έξι αλλοδαποί συνελήφθησαν τις περασμένες μέρες σε Σύρο, Νάξο και Σαντορίνη για παραβάσεις του ΚΟΚ και απείθεια, καθώς και για πλαστογραφία.

Πιο συγκεκριμένα:
*Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου – Ερμούπολης 23χρονος ημεδαπός, γιατί νωρίτερα κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου και βεβαίωσης παράβασης του Κ.Ο.Κ., διέφυγε από το σημείο, οδηγώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

*Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 (πρώτες πρωινές ώρες) συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

*Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 (πρώτες πρωινές ώρες) συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας πέντε αλλοδαποί (ηλικίας από 32 έως 44 ετών), οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 675 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*