Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Ν. Αιγαίου: Προσφορά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Ρόδου και της Κω

Newsroom
29/12/2023 10:58
 
 
 

 

Πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό τη στήριξη τοπικών κοινωνικών-φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, υλοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.

Ειδικότερα, μέσω των Διευθύνσεων Αστυνομίας Α’ και Β’ Δωδεκανήσου πραγματοποιήθηκε εθελοντική συγκέντρωση ειδών (πρώτης ανάγκης, ατομικής υγιεινής και τροφίμων) προερχόμενα από προσφορές του ένστολου και πολιτικού προσωπικού, τα οποία αντιπροσωπείες της Ελληνικής Αστυνομίας παρέδωσαν στους υπευθύνους τοπικών ιδρυμάτων, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και στήριξης του έργου τους.

Συγκεκριμένα τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν:
-στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Ο Άγιος Ανδρέας».
-στην Ιερά Μητρόπολη Κω-Νισύρου.

Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία αυτή, εκτός από τον συμβολικό χαρακτήρα της αναγνώρισης του έργου των φορέων που φροντίζουν παιδιά και ηλικιωμένους, αποτελεί έμπρακτη και ουσιαστική κάλυψη αναγκών των ιδρυμάτων ώστε να εξασφαλίζεται η αδιάκοπη παροχή των υπηρεσιών τους.

Εκπρόσωποι των φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων – Φορέων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 68 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*