ΕΛ.ΑΣ.: Ενημερωτικές διαλέξεις σε σχολεία της Νάξου και της Πάρου τον Ιανουάριο

Newsroom
06/02/2024 14:27
 
 
 

 

Πέντε ενημερωτικές διαλέξεις, τις οποίες παρακολούθησαν 470 μαθητές και εκπαιδευτικοί, πραγματοποίησαν τον Ιανουάριο του 2024 καταρτισμένοι Αξιωματικοί και στελέχη Αστυνομικών Υπηρεσιών σε Ρόδο, Πάρο και Νάξο.

Ειδικότερα, στη Νάξο η διάλεξη έγινε στις 29 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Νάξου από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ενώ στην Πάρο η διάλεξη έγινε στις 31 Ιανουαρίου στο Γενικό Λύκειο Πάρου από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης της μαθητικής κοινότητας σε θέματα οδικής ασφάλειας, πρόληψης χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών, αντιμετώπισης σχολικού εκφοβισμού, προστασίας από ενδοοικογενειακή βία, ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο κλπ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρίνεται θετικά σε αιτήματα παροχής διαλέξεων ανάλογης θεματολογίας σε σχολεία, φορείς, οργανισμούς και συλλόγους.

Σημειώνεται δε, ότι το εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιείται από την Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο των ενημερωτικών αυτών δράσεων λαμβάνει σχετική έγκριση από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 81 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*