Τέσσερις συλλήψεις σε Σαντορίνη, Μήλο, Νάξο και Μύκονο

Newsroom
10/02/2024 19:33
 
 
 

 

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων (τριών ανδρών και μίας γυναίκας) προχώρησαν οι αστυνομικοί σε Νάξο, Σαντορίνη, Μήλο και Μύκονο για παράνομες οικοδομικές εργασίες, για κλοπή, απείθεια, εξύβριση, απειλή και διατάραξη Υπηρεσίας, για παράβαση του Κ.Ο.Κ. και για παράνομη διαμονή στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα:
*Την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2024 (πρώτες πρωινές ώρες) συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 16χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας (δίπλωμα).

*Την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 69χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

*Την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Μήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου 56χρονη αλλοδαπή, η οποία αφαίρεσε πορτοφόλι από 95χρονη ημεδαπή. Επίσης, κατά την προσαγωγή της διατάραξε την ομαλή λειτουργία της Αστυνομικής Υπηρεσίας, απειλώντας και εξυβρίζοντας τους αστυνομικούς.

*Την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2024 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 867 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*