Νάξος: Συνελήφθη αλλοδαπός ο οποίος έκανε άσεμνες χειρονομίες σε ανήλικη

Newsroom
13/02/2024 21:08
 
 
 

 

Στο Αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε αλλοδαπός μετά από καταγγελία μητέρας ότι προέβη σε προκλητικές για τη γενετήσια ευπρέπεια χειρονομία σε βάρος της ανήλικης κόρη της.

Το κορίτσι ήταν μαζί με τη μητέρα του και μάλιστα ο αλλοδαπός προχώρησε σε χειρονομία απροκάλυπτα, στη μέση κεντρικού δρόμου στη Χώρα της Νάξου, στις 4:00 το απόγευμα της Τρίτης.

Η μητέρα της ανήλικης προχώρησε σε καταγγελία στις Αστυνομικές αρχές, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, αξιοποιώντας υλικό από κάμερες εντόπισε τον αλλοδαπό και τον συνέλαβε.

Το περιστατικό περιγράφει η μητέρα σε ανάρτηση της στο facebook που αναφέρει τα εξής:

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ!!! Σήμερα κατά τις 16:00 -16:15 μου έτυχε το εξής: Περνούσα έξω από το Σιροπιαστό με κατεύθυνση προς ACS μαζί με τη κόρη μου. Από δίπλα μας πέρασε δίποδο (πακιστανικής καταγωγής απ’ όσο μπόρεσα να καταλάβω) με κατεύθυνση προς ΑΒ το οποίο έκανε άσεμνη χειρονομία κοιτώντας επιδεικτικά τη μικρή. Δυστυχώς σάστισα και το μόνο που του είπα ήταν τι κάνεις εκεί και τον έβρισα. Αυτός γέλασε ειρωνικά και έφυγε. Αν αυτό το “υποκείμενο” δεν δίστασε να κάνει αυτό το πράγμα μπροστά στο παιδί μου, μέρα μεσημέρι, με εμένα μπροστά, δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει αν βρει κάποιο κοριτσάκι μόνο του».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.050 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*