Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις έξι ατόμων σε Πάρο, Άνδρο και Σαντορίνη

Newsroom
05/04/2024 14:21
 
 
 

 

Έξι άτομα (τέσσερις ημεδαποί και δύο αλλοδαποί) συνελήφθησαν χθες Πέμπτη 4 Απριλίου σε Πάρο, Άνδρο και Σαντορίνη για παράνομη εγκατάσταση (κατασκήνωση), για κακομεταχείριση ζώου και για πλαστογραφία.

Πιο αναλυτικά:
*Το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024 συνελήφθησαν στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, τέσσερις ημεδαποί (ηλικίας από 37 έως 50 ετών), οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί – κατασκηνώσει σε δημοτικό χώρο χωρίς να διασφαλίζονται οι προϋποθέσεις υγιεινής.

*Επίσης, το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024 συνελήφθη στην Άνδρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου, 55χρονος αλλοδαπός ο οποίος διατηρούσε ζώο συντροφιάς (σκύλο) χωρίς να εξασφαλίζονται οι κανόνες ευζωίας του, η τήρηση ηλεκτρονικής σήμανσης και βιβλιαρίου.

*Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Γαλλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 70 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*