Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Νάξο, Πάρο και Μύκονο

Newsroom
15/04/2024 12:37
 
 
 

 

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε Νάξο, Πάρο και Μύκονο για κακομεταχείριση ζώου, για παραβάσεις του ΚΟΚ, για παράνομη διαμονή στη χώρα και για παράβαση σε κατάστημα.

Ειδικότερα:
*Το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Απριλίου 2024 συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος διατηρούσε δεσποζόμενο ζώο (άλογο) χωρίς να εξασφαλίζονται οι κανόνες ευζωίας του.

*Το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Απριλίου 2024 συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 18χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς δίπλωμα (άδεια ικανότητας).

*Το απόγευμα του Σαββάτου 13 Απριλίου 2024 συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Το βράδυ της Κυριακής 14 Απριλίου 2024 συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 169 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*