Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Θήρα, Μύκονο και Σύρο

Newsroom.
25/05/2024 12:57
 
 
 

 

Οκτώ άτομα (έξι αλλοδαποί και δύο ημεδαποί) συνελήφθησαν σε Θήρα, Μύκονο και Σύρο για  παράνομη διαμονή στη χώρα, παραβίαση Κ.Ο.Κ, ναρκωτικά, πλαστογραφία, ποινή φυλάκισης για υπόθεση κλοπής και κακομεταχείριση ζώου .

Πιο αναλυτικά:

* Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 26χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης -1- έτους για υπόθεση κλοπής.

* Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 42χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

* Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 30χρονος αλλοδαπός γιατί οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

* Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 το πρωί συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας τέσσερις αλλοδαποί από 21 έως 25 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

* Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης 56χρονος ημεδαπός ο οποίος διατηρούσε ζώο συντροφιάς (σκύλο) χωρίς να εξασφαλίζονται οι κανόνες ευζωίας του.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 35 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*