Ο 27χρονος συνελήφθη για ληστεία με απειλή μαχαιριού σε βάρος 38χρονου ομοεθνή του και διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στην Ελλάδα
Στη σύλληψη ενός 27χρονου αλλοδαπού προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας 7 Ιουλίου 2025 οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία που σημειώθηκε λίγες ώρες νωρίτερα, την Κυριακή 6 Ιουλίου.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο δράστης, χρησιμοποιώντας την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από 38χρονο ομοεθνή του ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι που περιείχε το ποσό των 470 ευρώ.
Κατά τη σύλληψή του, στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι με λάμα 14,5 εκατοστών, καθώς και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία επιστράφηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.
Από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

























