Αυτοβούλως στο Α.Τ. ο αντιδήμαρχος Μανώλης Πολυκρέτης

polykretis manolis
Newsroom
24/05/2019 20:48
 
 
 

 

Την πόρτα του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου πέρασε ο Μανώλης Πολυκρέτης, το απόγευμα της Παρασκευής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για τα γεγονότα που συνέβησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην περιοχή του δημαρχείου, με ανθρώπους της παράταξης του υποψηφίου δημάρχου κ. Λεονάρδου Χατζηανδρέου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο κ. Πολυκρέτης αφού και ενημερώθηκε ότι έχει ασκηθεί μήνυση σε βάρος του, εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ. Νάξου με το δικηγόρο του, όπου και συνελήφθη.
Λίγο αργότερα αφού πέρασε από το γραφείο του Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Να σημειωθεί ότι όπως καταγγέλθηκε από την παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε» άνθρωποι της παράταξης, ενώ μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια, δέχτηκαν επίθεση από τον Αντιδήμαρχο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης “Ενωμένοι Μπορούμε” Μανώλη Πολυκρέτη, αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια ασκώντας σωματική βία και μάλιστα σε γυναίκα, την οποία άρπαξε από τα μαλλιά, την πέταξε κάτω και την έσερνε μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο.

Μετά το περιστατικό η γυναίκα κατέληξε τραυματισμένη στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση στον αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Πολυκρέτη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες και ο κ. Μανώλης Πολυκρέτης θα καταθέσει μηνύσεις για το θέμα.

(Visited 6.477 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*