Νάξος: Ερωτικές συνευρέσεις …και καταγγελία βιασμού από 26χρονη Σουηδέζα

Newsroom
18/07/2019 06:09
 
 
 

 

Βιασμό από δύο 19χρονους Ναξιώτες κατήγγειλε μια 26χρονη Σουηδέζα που βρίσκεται για τις διακοπές της στο νησί.
Οι δυο 19χρονοι συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και κρατούνται στο Α.Τ. Νάξου.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr, οι δυο νεαροί γνωρίστηκαν με την 26χρονη τουρίστρια σε μπαρ του νησιού το βράδυ της Τρίτης (16 Ιουλίου) όπου μετά από νυχτερινή διασκέδαση τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, οι τρεις τους, πήγαν βόλτα σε μια μικρή παραλία κοντά στη Στελίδα Νάξου.

Εκεί η 26χρονη συνευρέθηκε ερωτικά με τον ένα 19χρονο και αμέσως μετά συνευρέθηκε ερωτικά και με τον άλλο 19χρονο νεαρό. Η συνέχεια ήταν να βρεθούν ερωτικά και οι τρεις μαζί…

Η 26χρονη το μεσημέρι της Τετάρτης πήγε στο νοσοκομείο του νησιού, όπου κλήθηκε και η αστυνομία και κατήγγειλε συμβάν βιασμού. Όπως είπε, μπορεί να θέλησε να βρεθεί ερωτικά με τον καθένα ξεχωριστά, αλλά αυτό που δεν θέλησε ήταν να βρεθούν ερωτικά και οι τρεις μαζί…

Οι αστυνομικοί μετά τις περιγραφές των δυο νεαρών από την καταγγέλλουσα, τους συνέλαβαν και κρατούνται στο Α.Τ. Νάξου μέχρι την Πέμπτη, όπου και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Όσο για την 26χρονη, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι 19χρονοι δεν δέχονται τις κατηγορίες της νεαρής Σουηδέζας και υποστηρίζουν ότι ναι μεν συνευρέθηκαν ερωτικά και οι τρεις μαζί, αλλά με τη θέληση της.

Ωστόσο, αυτό που έχει ξεκαθαριστεί είναι ότι τόσο η καταγγέλλουσα όσο και οι δυο νεαροί δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

(Visited 3.965 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*