Μπήκε να κλέψει εστιατόριο… μετάνιωσε και κάλεσε την αστυνομία να τον συλλάβει!

diarriktis gynaika
Newsroom
22/06/2020 14:30
 
 
 

 

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν 48χρονο διαρρήκτη συνέβη στη Ρόδο.

Ο διαρρήκτης αφού κατάφερε να μπει σε εστιατόριο στο κέντρο της Ρόδου, είδε ότι ο χώρος ήταν γεμάτος με κάμερες, το μετάνιωσε, πήρε ο ίδιος τηλέφωνο την αστυνομία και τους κάλεσε να πάνε επιτόπου προκειμένου να τον συλλάβουν.

Έτσι μετά από λίγο αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον διαρρήκτη και ταυτόχρονα ειδοποίησαν και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, για να τον ενημερώσουν.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου περιέγραψε τα εξής: «Πράγματι, ήταν ξημερώματα, όταν δέχθηκα τηλεφώνημα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Με ενημέρωσαν ότι το κατάστημά μου είχε παραβιαστεί από έναν 48χρονο, ο οποίος μάλιστα από μόνος του επικοινώνησε με την αστυνομία και ζήτησε να τον συλλάβουν.

Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό. Τους είπα ότι ήθελα να μιλήσω μαζί του. Έφτασα στο κατάστημά μου λίγη ώρα αργότερα. Είδα τι είχε γίνει. Είχε ανοίξει την είσοδο και την ταμειακή μηχανή και είχε προλάβει να πάρει μερικά ευρώ σε ψιλά που είχα μέσα στο συρτάρι.

Είπε ότι το έκανε επειδή δεν είχε να φάει και ότι μετάνιωσε που το έκανε, αλλά δεν είχε άλλη λύση. Κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, πράγματι.

Τον λυπήθηκα. Δεν του έκανα μήνυση. Δεν θα ζητήσω τη δίωξή του. Του έδωσα και 20 ευρώ που είχα μαζί μου εκείνη την ώρα για να μπορέσει να αγοράσει κάτι και να φάει προσωρινά. Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο».

Πηγή: tvxs.gr

(Visited 546 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.