Ρόδος: Ανήλικοι έκλεβαν δίκυκλα και έκαναν διαρρήξεις

diarriktis koykoyla
Newsroom
02/07/2020 15:39
 
 
 

Εξιχνιάστηκαν χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου οκτώ περιπτώσεις κλοπής και συνελήφθησαν οι δράστες.

Πρόκειται για δυο νεαρούς ημεδαπούς, ηλικίας 16 και 18 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών. Επιπλέον, η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη ένα συνεργό τους ηλικίας 17 ετών.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, οι δυο νεαροί εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω να αφαιρούν καύσιμα από δίκυκλο μοτοποδήλατο και συνελήφθησαν. Όπως διακριβώθηκε, οι δράστες – κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο – επιδίδονταν ως επί το πλείστον σε κλοπές δικύκλων και αφαίρεση εξαρτημάτων από αυτά, με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές δίκυκλων οχημάτων, δυο αφαιρέσεις εξαρτημάτων από δίκυκλα και δυο κλοπές σε καταστήματα-επιχειρήσεις στην πόλη της Ρόδου.

Σε υπαίθριο χώρο απόκρυψης «καβάτζα», βρέθηκαν μια μοτοσυκλέτα, ένα μοτοποδήλατο και αφαιρεθέντα εξαρτήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*