Συνελήφθησαν 5 αλλοδαποί σε Ρόδο, Σαντορίνη και Μύκονο για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων

Newsroom
13/07/2020 17:07
 
 
 

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020, σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά πέντε αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

*Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, ένας 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέβη στον διεθνή Αερολιμένα Ρόδου και κάνοντας χρήση πλαστού δελτίου ταυτότητας επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

*Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέβη στον διεθνή Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστού δελτίου ταυτότητας επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Αυστρία.

*Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 24, 25 και 29 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών δελτίων ταυτότητας επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν, κατασχέθηκαν.

(φωτό αρχείου)

(Visited 39 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*