Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Μύκονο, Νάξο, Ίο και Θήρα

Newsroom
08/08/2020 13:11
 
 
 

 

Στη σύλληψη έξι ατόμων συνολικά προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο οι αστυνομικές αρχές Μυκόνου και Τμήματος Ασφαλείας Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ίου, Νάξου και Θήρας για παραβάσεις που σχετίζονται με κλοπές, ηχορύπανση, παράβαση του Κ.Ο.Κ., παράνομη διαμονή στη χώρα και τροχαίο ατύχημα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

*Στη Μύκονο, δυο αλλοδαποί (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 26 και 25 ετών οι όποιοι την 05-08-2020 το απόγευμα ευρισκόμενοι στο χώρο του διεθνή αερολιμένα Αθηνών αφαίρεσαν τσαντάκι αλλοδαπού που περίεχε το χρηματικό ποσό των 7.800€. Τα αφαιρεθέντα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

*Στην Ίο, 39χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

*Στη Νάξο, 17χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας και κινήθηκε σε βάρος τους η διαδικασία επιστροφής.

*Στη Μύκονο, 29χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα έχοντας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των επιβαινόντων στο δίκυκλο.

*Στη Θήρα, 51χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

(Visited 7.510 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*