Ρόδος: Η αποθήκη «έκρυβε» χαρτοπαικτική λέσχη!

Newsroom
05/02/2021 10:13
 
 
 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου εντοπίστηκε, στην πόλη της Ρόδου, αποθήκη στο οποίο διεξάγονταν παράνομος «τζόγος» και συνελήφθησαν οι συμμετέχοντες.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του χώρου της αποθήκης και οκτώ παίκτες (πέντε ημεδαπούς και τρεις αλλοδαπούς) ηλικίας από 38 έως 71 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διοργάνωσης – συμμέτοχης σε παράνομα παίγνια, παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη των ασθενειών και παράνομης διαμονής στη χώρα μας.

Ειδικότερα, έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική έρευνα, σε αποθήκη όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο διαπιστώθηκε διεξαγωγή τυχερού παιγνίου στο οποίο συμμετείχαν επτά παίκτες χρησιμοποιώντας χρήματα.

Επιπλέον, εντός του ίδιου χώρου παραβρισκόταν εν αναμονή συμμετοχής στο παίγνιο ακόμη δυο παίκτες.

Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ, παιγνιόχαρτα και σημειωματάρια.

Επιβλήθηκαν διοικητά πρόστιμα για διοργάνωση συνάθροισης, άσκοπη μετακίνηση και μη χρήση μάσκας, συνολικού ποσού 7.800 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και σ’ έναν από αυτούς κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής στη χώρα του.

Οι συλλήψεις είναι απότοκος επιχειρησιακού σχεδιασμού και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την επιτήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τη διάδοση του κορωνοϊού και την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων.

(Visited 37 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.