Εξιχνιάστηκε άμεσα η χθεσινή απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Σύρο

Newsroom
15/04/2021 15:00
 
 
 

 

Οικονομικές διαφορές όπλισαν το χέρι της Γεωργιανής, η οποία χθες τραυμάτισε με μαχαίρι έναν ομοεθνή της σε κεντρικό πεζόδρομο της Ερμούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι η δράστιδα συναντήθηκε με τον 40χρονο Γεωργιανό στον πεζόδρομο της Θυμάτων Σπερχειού στο κέντρο της Ερμούπολης όπου του επιτέθηκε με μαχαίρι καταφέρνοντας του τρία χτυπήματα στο θώρακα και τράπηκε σε φυγή.

Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και στη συνέχεια διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ άμεση υπήρξε η κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τη δράστιδα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία.

Επίσης, από το σημείο του περιστατικού προσήχθησαν δυο αλλοδαπές γυναίκες που συνόδευαν τον τραυματισθέντα, για τις οποίες δεν προέκυψε εμπλοκή στην υπόθεση, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας, συνελήφθησαν και κινήθηκε σε βάρος τους η διοικητική επιστροφή.

Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η κατηγορούμενη (κεντρική φώτο), βρέθηκε σε σάκο συγκέντρωσης αδρανών υλικών και κατασχέθηκε.

Η συλληφθείσα οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

(Visited 239 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*