Τήνος: Εξιχνιάστηκαν άλλες 8 περιπτώσεις κλοπής – Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί

Newsroom
12/05/2021 15:34
 
 
 

Μετά την πρόσφατη εξιχνίαση υποθέσεων κλοπής στην Τήνο, ακόμη 8 παρόμοιες περιπτώσεις κλοπής εξιχνιάστηκαν στο νησί και συνελήφθησαν οι δράστες.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, από τους οποίους δύο άνδρες και μία γυναίκα (ηλικίας 53, 46 και 27 ετών), κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης κλοπής κατ’ εξακολούθηση, αντίστασης, απείθειας, εξύβρισης, απειλής, φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα στο πλαίσιο συνεχιζόμενης διερεύνησης της υπόθεσης χθες 11 Μαΐου το μεσημέρι αστυνομικοί του Α.Τ. Τήνου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποίησαν έρευνα στα σπίτια και τα αυτοκίνητα των κατηγορούμενων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα (οικοδομικά υλικά και εργαλεία) προερχόμενα από κλοπές.

Όπως διακριβώθηκε, ο 53χρονος το χρονικό διάστημα από 8 Απριλίου 2021 έως χθες διέπραξε επιπλέον οκτώ κλοπές αντικειμένων από επιχειρήσεις, δύο φθορές ξένης περιουσίας και δύο εξυβρίσεις – απειλές σε πολίτες. Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι ο 46χρονος συμμετείχε, από κοινού με το 53χρονο, σε κλοπή που διαπράχτηκε χθες το πρωί.

Επίσης, κατά την προσαγωγή των εμπλεκόμενων ο 53χρονος και η 27χρονη αντιστάθηκαν σθεναρά και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Σημειώνεται ότι συνολικά έχουν εξιχνιαστεί δεκαεννέα περιπτώσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία πρωτοδικών Σύρου.

(φωτό αρχείου)

(Visited 155 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*