Συνελήφθησαν επτά αλλοδαποί στα αεροδρόμια Μυκόνου και Σαντορίνης για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων

aerodromio santorini
Newsroom
10/06/2021 15:17
 
 
 

Συνολικά δέκα αλλοδαποί συνελήφθησαν το διήμερο 08-09 Ιουνίου 2021, σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Από αυτούς, οι επτά συνελήφθησαν στα Διεθνή Αεροδρόμια Μυκόνου και Σαντορίνης.

Πιο αναλυτικά:

*Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί οι οποίοι μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών διαβατηρίων και δελτίου ταυτότητας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και τη Γαλλία.

*Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί οι οποίοι μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ισπανία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Σημειώνεται ότι οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού, εντατικοποιούν τις δράσεις τους σε σημεία εισόδου-εξόδου (αεροδρόμια, λιμένες) με την εφαρμογή ενισχυμένου προγράμματος ασφάλειας και αστυνόμευσης, ανταποκρινόμενες με τον καλύτερο τρόπο στη διασφάλιση ενός σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους πολίτες, ενόψει της τουριστικής περιόδου.

(Visited 129 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*