Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης (video+φώτος)

δολοφονία Φολέγανδρος
Newsroom
19/07/2021 01:18
 
 
 

 

«Παγωμένη» είναι ολόκληρη η χώρα με το έγκλημα στη Φολέγανδρο και θύμα μια 26χρονη κοπέλα – Η κατηγορία της δολοφονίας εκ προθέσεως αποδόθηκε από την Εισαγγελέα Νάξου στον καθ΄ομολογίαν 30χρονο δράστη που πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη

Ο 30χρονος σύντροφος της άτυχης Γαρυφαλλιάς ομολόγησε την πράξη του στις αστυνομικές αρχές της Φολεγάνδρου και την Κυριακή το απόγευμα οδηγήθηκε στη Νάξο προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιον του Εισαγγελέα όπου ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νησί με πλωτό σκάφος του Λιμενικού την Κυριακή στις 17:45 και στο λιμάνι τον περίμεναν άνδρες της Ασφάλειας που τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο 30χρονος, ομολόγησε για ακόμα μία φορά το έγκλημά του και δύο ώρες αργότερα -στις 20:05- πέρασε την πόρτα του Εισαγγελέα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

δολοφονία Φολέγανδρος

Όπως αναφέρουν πηγές του naxostimes.gr ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης κατά την ομολογία της πράξης του ήταν ήρεμος και επανέλαβε όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο απόγευμα της Παρασκευής.

δολοφονία Φολέγανδρος

Από την Εισαγγελέα, του αποδόθηκε η κατηγορία της δολοφονίας εκ προθέσεως, ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη το πρωί παρουσία του δικηγόρου του που θα έρθει στο νησί.

Τι ανέφερε στην κατάθεση του ο 30χρονος

Στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του καβγά, σήκωσε κατά λάθος το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να φτάσει κοντά στο χείλος του γκρεμού. Τότε, σύμφωνα με την αστυνομία, η έντρομη Γαρυφαλλιά βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισαν να διαπληκτίζονται. Ο 30χρονος την έσπρωξε, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να χτυπήσει στα αιχμηρά βράχια και να καταλήξει στη θάλασσα.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, o 30χρονος επέστρεψε στο όχημα πήρε το σακίδιο πλάτης όπου μέσα σε αυτό βρέθηκε και η αστυνομική του ταυτότητα, κατέβηκε στην θάλασσα από διαφορετικό σημείο, και προσέγγισε την 26χρονη. Όπως ανέφερε την είδε αναίσθητη – η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ήταν ζωντανή και αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός – και εξαφανίστηκε.

«Ήταν η κακιά η ώρα», «δεν ήθελα να την σκοτώσω και δεν είχα προσχεδιάσει τίποτα», φέρεται να απάντησε, όταν τον ρώτησαν γιατί έσπρωξε την 26χρονη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος περπάτησε με μαγιό σε διάφορα σημεία του νησιού με αποτέλεσμα να καταλήξει 28 ώρες αργότερα σε άλλο σημείο της ίδια παραλίας σε μια μικρή σπηλιά.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την ανθρωποκτονία της 26χρονης στη Φολέγανδρο

 

(Visited 871 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*