VIDEO: Από τη Νάξο στις φυλακές Κορυδαλλού ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – «Συγνώμη για όλα» ζήτησε για πρώτη φορά δημόσια

Newsroom
23/07/2021 11:33
 
 
 

 

Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε σήμερα ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλιάς την περασμένη Παρασκευή στη Φολέγανδρο.

Ο 30χρονος, που κρατούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, κάτω από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μεταφέρθηκε στις 9:05 το πρωί στο λιμάνι προκειμένου να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Για πρώτη φορά, ο καθ’ ομολογίαν δράστης ζήτησε δημόσια «συγνώμη» για την πράξη του.

«Συγνώμη για όλα» ψέλλισε στο naxostimes.gr και με σκυμμένο το κεφάλι και μπήκε στο περιπολικό της αστυνομίας με προορισμό το λιμάνι της Νάξου.

Λίγο αργότερα ο δράστης με τη συνοδεία ανδρών της Ασφάλειας επιβιβάστηκε στο πλοίο με προορισμό τον Πειραιά και στη συνέχεια θα μεταβεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Να σημειωθεί ότι ανακριτής και εισαγγελέας, μετά την πολύωρη απολογία του χθες, αποφάσισαν την προφυλάκισή του, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Όπως σημείωσαν χθες οι συνήγοροι του 30χρονου ο δράστης που ομολόγησε τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς, οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού επειδή διαθέτουν και ψυχιατρική πτέρυγα.

(Visited 1.116 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*