Συλλήψεις σε Πάρο, Σαντορίνη και Μύκονο

ΕΛΑΣ αστυνομικές αρχές
Newsroom
11/08/2021 17:12
 
 
 

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών και δύο αλλοδαπών (ο ένας εξ αυτών διωκόμενος) προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Πάρο, Σαντορίνη και Μύκονο.

Πιο συγκεκριμένα:

*Το πρωί της 10ης Αυγούστου συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 73χρονος ημεδαπός ο οποίος εξέτρεφε 4 οικόσιτα ζώα σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά τους.

*Το μεσημέρι της 10ης Αυγούστου συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 62χρονος ημεδαπός ο οποίος είχε τοποθετήσει σε τμήμα αιγιαλού, ομπρέλες και ξαπλώστρες προς εκμετάλλευση-ενοικίαση χωρίς άδεια.

*Το μεσημέρι της 10ης Αυγούστου συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 23χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Το βράδυ της 10ης Αυγούστου συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 33χρονος αλλοδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου, με συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

(Visited 106 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*