Συλλήψεις για ναρκωτικά και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε Μύκονο και Σαντορίνη

Συλλήψεις στις Κυκλάδες παράνομη απασχόληση υπαλλήλου
Newsroom
13/08/2021 14:25
 
 
 

Στη σύλληψη επτά ατόμων προχώρησαν χθες Πέμπτη 12 Αυγούστου οι αστυνομικές αρχές σε Σύρο, Σαντορίνη και Μύκονο. Από τις συλλήψεις αυτές, τέσσερις αφορούσαν σε μη νόμιμους αλλοδαπούς, μία για κατάληψη αιγιαλού, μία για ναρκωτικά και μία προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πιο αναλυτικά:

*Χθες το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Χθες το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 62χρονος ημεδαπός για κατάληψη τμήματος αιγιαλού με ομπρέλες και ξαπλώστρες προς εκμετάλλευση-ενοικίαση χωρίς άδεια.

*Χθες το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 49χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κοκαΐνη βάρους 1,7 γραμμαρίων.

*Χθες το μεσημέρι συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 29χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς πράξεις-χειρονομίες έπειτα από σχετική καταγγελία 26χρονής αλλοδαπής.

*Χθες το βράδυ συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Χθες το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 25 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

(Visited 273 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*