13 συλλήψεις σε Μύκονο και Σαντορίνη μέσα σε τρία 24ωρα

mykonos limani
Newsroom
16/08/2021 15:50
 
 
 

Στη σύλληψη 13 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Μύκονο και Σαντορίνη κατά το χρονικό διάστημα από τις 14 μέχρι και τις 16 Αυγούστου.

Ειδικότερα:

*Τις πρωινές ώρες της 14ης και της 15ης Αυγούστου συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα, ηλικίας 21 και 43 ετών αντίστοιχα), για παραβίαση του ωραρίου μουσικής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

*Την 14η και την 15η Αυγούστου συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, συνολικά έξι αλλοδαποί (πέντε άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας από 24 έως 54 ετών), οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Το βράδυ της 14ης Αυγούστου συνελήφθησαν στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 30 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Το απόγευμα της 15ης Αυγούστου συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 23 και 54 ετών, γιατί οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αντίστοιχα, ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 23χρονου οδηγού του δικύκλου ο οποίος δεν διέθετε άδειας ικανότητας οδήγησης.

*Τις πρώτες πρωινές ώρες της 16ης Αυγούστου συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

(Visited 106 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*