Εννέα συλλήψεις σε Μύκονο και Σαντορίνη

Newsroom
24/08/2021 15:52
 
 
 

Στη σύλληψη έξι ατόμων στη Μύκονο και τριών ατόμων στη Σαντορίνη προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές από τις 21 Αυγούστου μέχρι τις 24 Αυγούστου.

Πιο αναλυτικά:

*Το βράδυ της 21ης Αυγούστου συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 23χρονος αλλοδαπός γιατί στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του κλεμμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα η οποία κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της. Επιπλέον, ο 23χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Στις 23 Αυγούστου συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 45 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία και το Ην. Βασίλειο. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

*Τις πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Αυγούστου συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 20χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν θρυμματιστής και ποσότητα κάνναβης βάρους 3,6 γραμμαρίων.

*Το μεσημέρι της 23ης Αυγούστου συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 30χρονος ημεδαπός για παράνομες οικοδομικές εργασίες.

*Το απόγευμα της 23ης Αυγούστου συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 45χρονος αλλοδαπός γιατί στο πλαίσιο διερεύνησης τροχαίου ατυχήματος διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

*Το βράδυ της 23ης Αυγούστου συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 22χρονη αλλοδαπή η οποία διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Τις νυχτερινές ώρες της 23ης προς 24η Αυγούστου συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου δύο ημεδαποί ηλικίας 32 και 41 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική, κατά περίπτωση, εκτός ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

(Visited 167 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*