Οκτώ συλλήψεις σε Σαντορίνη και Μύκονο

Newsroom
10/09/2021 12:40
 
 
 

Στη σύλληψη πέντε αλλοδαπών και τριών ημεδαπών προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές σε Σαντορίνη και Μύκονο για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της παράνομης διαμονής στη χώρα, της κατάληψης αιγιαλού και παράβασης του ΚΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα:

*Στις 9 Σεπτεμβρίου συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 23, 27, 28 και 42 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και την Αυστρία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

*Το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 43χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Το μεσημέρι της 9ης Σεπτεμβρίου συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 47 ετών για κατάληψη τμημάτων αιγιαλού με ομπρέλες και ξαπλώστρες προς εκμετάλλευση-ενοικίαση χωρίς άδεια.

*Το βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 34χρονος ημεδαπός γιατί διαπιστώθηκε ότι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

(Visited 98 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*