Ο Κώστας Μανωλάς επιστρέφει στον Ολυμπιακό

manolas1
Newsroom
16/12/2021 14:14
 
 
 

 

Έτοιμος να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα ο Κώστας Μανωλάς, με τις υπογραφές να είναι θέμα… ωρών.

Η μεγάλη επιστροφή του 31χρονου αμυντικού στο Λιμάνι θα πρέπει να θεωρείται πλέον γεγονός. Από χθες (15/12) ήταν εντονότατη η φημολογία στην Ιταλία ότι το ταξίδι του Μανωλά στην Ελλάδα δεν αφορούσε κάποιο “προσωπικό ζήτημα” όπως ανέφεραν αρχικά τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, αλλά για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

Από το περασμένο καλοκαίρι άλλωστε υπήρχαν προχωρημένες συζητήσεις, με το deal να χαλάει τελευταία στιγμή. Ο “γάμος” τελικά θα γίνει με λίγους μήνες καθυστέρηση, αφού ο Μανωλάς μετά από επτά χρόνια ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα. Ο έμπειρος αμυντικός είχε πωληθεί το 2014 στη Ρόμα έναντι σχεδόν 15 εκατ. ευρώ και μετά την… περιπέτειά του στα ιταλικά γήπεδα, επιστρέφει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί ξανά στους Πειραιώτες.

Τη φετινή σεζόν εξάλλου αγωνίστηκε ελάχιστα με τη Νάπολι, η οποία έψαχνε τρόπο για να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιό του, το οποίο άγγιζε συνολικά τα 4 εκατ. ευρώ ετησίως και είχε ισχύ για 2,5 χρόνια ακόμα.

Το απόγευμα της Πέμπτης (16/12) ο Μανωλάς αναμένεται να βρίσκεται στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ για να πέσουν οι υπογραφές, εξ ου και το… κάλεσμα της Θύρας 7.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί ότι προφανώς η απόκτηση του Μανωλά αποτελεί προάγγελο αποχώρησης του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη.

 

Πηγή: sdna.gr

(Visited 246 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*