Αποτελέσματα αρχαιρεσιών στον Ναυτικό Όμιλο Σύρου

Newsroom
01/02/2022 12:17
 
 
 

 

Με την μεγαλύτερη προσέλευση των τελευταίων 20 χρόνων ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των καταστατικών οργάνων του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε, η ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή των μελών του Σωματείου στη διαδικασία των εκλογών δείχνει την αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για τον ιστορικό Ναυτικό Όμιλο της Σύρου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγη ο Θεόδωρος Δούνιας. Ως τακτικά μέλη εξελέγησαν οι: Γεώργιος Κανελλόπουλος, Ευστράτιος Μιχαήλ, Γεώργιος Ρηγούτσος (Πύργουρας), Γεώργιος Μαραγκός, Δημήτριος Χαμεζόπουλος, Μιχαήλ Χούλης, Μαρία Ρούσσου, Λευκή Γεωργακοπούλου, Μαρία (Μαίρη) Νικολάου και Ευάγγελος Μαυρίκος. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι: Μαρία Πολυκρέτη, Ιωάννης Πολυκρέτης, Κωνσταντίνος Μπουγιούρης και Σωτηρία Ντασκαγιάννη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι από τα 10 τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα 5 είναι νέα πρόσωπα, τα οποία με όρεξη, διάθεση προσφοράς και σε πνεύμα συνεργασίας με τα παλαιότερα μέλη του Δ.Σ., θα συμβάλλουν με τη σειρά τους στην περαιτέρω ανάπτυξη του Σωματείου.

Όσον αφορά στην Εξελεγκτική Επιτροπή, εξελέγησαν τα εξής τακτικά μέλη: Γεωργία Νομικού, Νικόλαος Χαλαβαζής και Γεώργιος Ρούσσος, ενώ ως αναπληρωματικό εξελέγη ο Αλέξιος Ξηραδάκης.

Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 αναμένεται συνεδριάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να συγκροτηθεί σε Σώμα.

(Visited 109 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*