Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 – Πανναξιακός: Η Μαρία Κάσσου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 3.000 μ.

Newsroom
16/02/2022 12:48
 
 
 

 

Η ανοδική πορεία της αθλήτριας του Πανναξιακού Μαρίας Κάσσου αποτυπώνεται περίτρανα στις εμφανίσεις της τους τελευταίους μήνες.

Η νεαρή λίγους μήνες από την καλή παρουσία στις διοργανώσεις ανωμάλου έδειξε εξίσου αποτελεσματική και στις διοργανώσεις του κλειστού αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα για συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι.

Στο βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου Κ20 που έγινε στο Βελιγράδι το Σάββατο 12/02, η νεαρή αθλήτρια του Πανναξιακού, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 3.000 μ. με 9.32.59 και έχασε για λίγο το όριο για κορυφαίο γεγονός της κατηγορίας της.

Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ συνέτριψε όλα τα ατομικά της ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό κι έδειξε πως το καλοκαίρι θα είναι σε θέση να διεκδικήσει επιδόσεις που θα της επιτρέπουν καλά πλασαρίσματα σε διεθνείς διοργανώσεις. Παράλληλα πριν την ολοκλήρωση της χειμερινής περιόδου η Κάσσου έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας το οποίο είναι 9.32.33 και ανήκει στην Αναστασία Καρακατσάνη. Η Κάσσου έτρεξε έξυπνα και με τακτική, αφού έμεινε σε όλη τη κούρσα πίσω από την Ρουμάνα και στα τελευταία 250 μ. έκανε την αντεπίθεση της που της έδωσε την πρώτη θέση κι άφησε δεύτερη τη Σιρμπού (9.32.82).

«Το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟ και ειδικότερα το τμήμα στίβου συγχαίρει την πρωταθλήτρια στίβου του συλλόγου Κάσσου Μαρία η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου Κ20 που έγινε στο Βελιγράδι το Σάββατο 12/02 με εξαιρετική ατομική επίδοση» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του Πανναξιακού.

Επίσης το ΔΣ του Ναξιακού Συλλόγου συγχαρητήρια αποδίδει στους πρωταθλητές στίβου που συμμετείχαν στην ημερίδα κλειστού στίβου που έγινε στις 13 /02 του 2022 στο ΣΕΦ.

Ειδικότερα ο Γκούρλιας Μάρκος πήρε το αργυρό μετάλλιο στα 1500μ ενώ οι Πιτταράκης Κωνσταντίνος, Σουλτάτης Χρήστος, Κεβοκιάν Γρηγόρης, Τάκος Μιχαήλ και Γεράση Ίρις διέπρεψαν με πολύ καλές ατομικές επιδόσεις.

Ο Πανναξιακός ευχαριστεί του χορηγούς της ομάδας (Κουτελιέρης Σούπερ Μάρκετ, Καφέ Κίτρο, Αρμακόλας ΜΟΤΟ και YOGA-Mαχαίρα).

(Visited 139 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.