Ο αγώνας βόλεϊ στο κλειστό ΔΑΚ Νάξου, η οροφή που στάζει και …τα συγχαρητήρια

Newsroom
28/03/2022 22:30
 
 
 

 

Χωρίς τέλος τα προβλήματα στο Κλειστό ΔΑΚ Νάξου που εξακολουθεί να στάζει η οροφή του δημιουργώντας προβλήματα στη διεξαγωγή των παιχνιδιών βόλεϊ και μπάσκετ που πραγματοποιούνται σε αυτό.

Τελευταίο παράδειγμα ο αγώνας βόλεϊ παγκορασίδων που διεξήχθη την Κυριακή 27 Μαρτίου και κάθε πέντε λεπτά θα έπρεπε να σκουπίζεται το παρκέ από τα νερά (αν και τη συγκεκριμένη ώρα δεν έβρεχε), όχι μόνο δυσχεραίνοντας τη διεξαγωγή του αγώνα αλλά και με κίνδυνο να προκληθεί κάποιο ατύχημα στις αθλήτριες.

Καλά τα «συγχαρητήρια» αλλά…

Τόσο ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός όσο και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βαγγέλης Κατσαράς σπεύδουν μετά από κάθε αγώνα-επιτυχία των αθλητών της Νάξου να δώσουν «συγχαρητήρια» στις ομάδες και τους αθλητές.

Δε λέμε καλά τα «συγχαρητήρια» …αλλά η νεολαία και οι αθλητές του νησιού έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από υποδομές κάτι που θα έδειχνε έμπρακτα το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής προς τη νεολαία και τον αθλητισμό.

Διαιτητής στον παραπάνω αγώνα ήταν η κ. Κατερίνα Μουστάκη η οποία δήλωσε:

Κυριακή 27 Μαρτίου αγώνας βόλεϊ παγκορασίδων στο Κλειστό γυμναστήριο «Περιστεράκης» Νάξου. Κάθε πέντε λεπτά σκουπίζουν το παρκέ από τα νερά που στάζουν από την οροφή. Ευτυχώς από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί…
Σταματήστε επιτέλους εσείς οι άρχοντες να δίνετε συγχαρητήρια
ο ένας στον άλλο για τις επιτυχίες των παιδιών και πράξτε το αυτονόητο. Μια σωστή, ασφαλή συντήρηση των γηπέδων και ένα κλειστό στην ορεινή Νάξο.
Αυτό θέλουν οι αθλητές, αυτό είστε υποχρεωμένοι να τους προσφέρετε…

 

(Visited 552 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*