Σε λιγότερο από 3 εβδομάδες η έναρξη του 4ου Portarathlon

στίβος Πορτάραθλον
Newsroom
02/05/2022 19:16
 
 
 

 

Λιγότερες από 3 εβδομάδες απομένουν μέχρι την έναρξη του 4ου Portarathlon, του meeting των Συνθέτων Αγωνισμάτων το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στη Νάξο.

στίβος Πορτάραθλον

Φέτος, ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 21 και 22 Μαΐου 2022 και αναμένεται να βρεθούν στη γραμμή εκκίνησης το Σάββατο το πρωί, 18 άντρες και 18 γυναίκες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

στίβος Πορτάραθλον

Παράλληλα θα διεξαχθεί και το δέκαθλο της κατηγορίας Κ20, επίσης με διεθνείς συμμετοχές ώστε να δοθεί μια επιπλέον αγωνιστική ευκαιρία στους αθλητές της κατηγορίας που δεν έχουν πολλούς αγώνες στην διάθεση τους.

στίβος Πορτάραθλον

Ήδη στους αγώνες έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές και αθλήτριες από την Ινδία, την Σουηδία, την Κύπρο, το Ισραήλ, το Μαυροβούνιο, την Ισπανία, την Ελβετία, ενώ θα φιλοξενηθούν και θα αγωνιστούν στο Portarathlon αθλητές και αθλήτριες από την Ουκρανία.

στίβος Πορτάραθλον στίβος Πορτάραθλον

Oι αγώνες συνδιοργανώνονται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

στίβος Πορτάραθλον στίβος Πορτάραθλον

(Visited 101 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.