Πρωταθλητής Ελλάδας σε σφαιροβολία και δίσκο ο Μάριος Βενιέρης από τη Νάξο

Newsroom
04/07/2022 02:02
 
 
 

 

Με δύο χρυσά μετάλλια στις αποσκευές του ταξιδεύει σήμερα για Νάξο ο Μάριος Βενιέρης (του Δημητρίου), ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στη σφαιροβολία και το δίσκο, στους Πανελλήνιους αγώνες στίβου Κ16, που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο στον Άγιο Κοσμά.

Ο 15χρονος Μάριος, που ανήκει στο δυναμικό του Πανναξιακού ΑΟ, συμμετείχε στους αγώνες σφαιροβολίας και δίσκου και κατάφερε να κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια κάνοντας υπερήφανο το Σωματείο του αλλά και τη Νάξο γενικότερα.

Ο Μάριος δοκίμασε τις δυνάμεις του, έδειξε το ταλέντο του και με πολύ δουλειά, προσπάθεια και προπονήσεις δίπλα στο Μανώλη Φραντζέσκο, τα κατάφερε, κάτω από την ομπρέλα του Πανναξιακού ΑΟ και είναι πλέον πρωταθλητής Ελλάδας αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Να σημειωθεί τέλος ότι και η αδελφή του Μάριου, Καλλιόπη, που συμμετείχε στους ίδιους αγώνες κατάφερε να κατακτήσει την 4η θέση Πανελλαδικά στο δίσκο.

Ο Μάριος κατάγεται από το Γλινάδο και την Κωμιακή και ζει στη Νάξο. Εκτός από πρωταθλητής όμως στη σφαιροβολία και το δίσκο, είναι «πρωταθλητής» και στο σχολείο του, αφού είναι άριστος μαθητής και ξέρει να συνδυάζει την αγάπη του για τον αθλητισμό με το διάβασμα και τη μάθηση.

(Visited 2.141 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*