2ο Sifnos Street Shot Put Meeting: 1η Οκτωβρίου στη Σίφνο

Newsroom
12/08/2022 15:52
 
 
 

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου πρόκειται να διεξαχθεί στην Σίφνο το 2ο Meeting σφαιροβολίας εκτός σταδίου με διεθνείς συμμετοχές, με την επωνυμία Sifnos Street Shot Put Meeting, ο οποίος φέτος θα έχει τριήμερη διάρκεια, περισσότερες συμμετοχές αθλητών και αθλητριών, καθώς και έντονη πολιτιστική διάσταση.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου αγώνα στη Σίφνο το 2021, όπου πήραν μέρος οι κορυφαίοι Έλληνες σφαιροβόλοι και οι καλύτερες Ελληνίδες στο αγώνισμα, ο Δήμος Σίφνου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ετοιμάζονται για τον 2ο αγώνα σφαιροβολίας και πάλι εκτός σταδίου.

Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αθλητές και αθλήτριες από την Ουκρανία, το Ισραήλ, την Τσεχία και την Σερβία, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με αγώνες σφαιροβολίας για τις μικρότερες κατηγορίες (Κ16 Αγοριών και Κοριτσιών). Παράλληλα, θα διεξαχθεί αγώνας αποκλειστικά για τους Σιφνιούς κατοίκους του νησιού ώστε να αναδειχτεί ο “δυνατότερος Σιφνιός”.

Όπως και το 2021, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος θα διεξαχθεί αγώνας kids’ athletics για τα παιδιά των δημοτικών σχολείων.

Οι αγώνες θα πλαισιωθούν κι από παράλληλες εκδηλώσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων οι αθλητές και οι αθλήτριες (Έλληνες και αλλοδαποί) θα γίνουν οι ίδιοι πρεσβευτές της τοπικής κουζίνας και της ξακουστής αγγειοπλαστικής του νησιού, ενώ θα μιλήσουν και για τα οφέλη του αθλητισμού στα σχολεία του νησιού.

(Visited 127 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*