Ο Κυριάκος Πολυκρέτης προπονητής στην ανδρική ομάδα του ΠΑΣ Νάξου

Newsroom
06/09/2022 12:26
 
 
 

 

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κυριάκο Πολυκρέτη, που πλέον θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας, ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Νάξου.

Ο Κυριάκος Πολυκρέτης αποτελεί, επί σειρά ετών, μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΣ Νάξου και είναι ο πλέον κατάλληλος για να καθοδηγήσει την ομάδα τη νέα αγωνιστική σεζόν. Μάλιστα, στο πλάι του θα βρίσκονται ο Πέτρος Μαράκης και ο Γυμναστής Πέτρος Σιδερής, που θα αποτελέσουν του άμεσους συνεργάτες του.

Κάτοχος UEFA C ο Κυριάκος Πολυκρέτης έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα τα τελευταία χρόνια από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου και ως βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα, πραγματοποιώντας παράλληλα τις τελευταίες του συμμετοχές ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της ομάδας.

“Η αναγνώριση και ο σεβασμός του αθλητικού κόσμου των Κυκλάδων, η εμπειρία του στα γήπεδα του νομού μας, οι γνώσεις του, η απόλυτη ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας με αυτή του ΠΑΣ Νάξου, αποτελούν τα εχέγγυα για μία επιτυχημένη συνεργασία” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου να εύχονται στον Κυριάκο Πολυκρέτη και το τεχνικό επιτελείο καλή επιτυχία στο έργο τους.

(Visited 348 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*