Έρχεται το 2ο Sifnos Street Shot Put Meeting στον Αρτεμώνα της Σίφνου

Newsroom
13/09/2022 20:58
 
 
 

Για 2η συνεχή χρονιά και πιο συγκεκριμένα την 1η Οκτωβρίου πρόκειται να διεξαχθεί το 2ο Sifnos Street Shot Put Meeting στον Αρτεμώνα της Σίφνου, με την υποστήριξη – για μία ακόμη φορά – της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Φέτος το πρόγραμμα του meeting σφαιροβολίας διευρύνεται τόσο αγωνιστικά, όσο και με τις παράλληλες εκδηλώσεις. Έτσι, στους αγώνες εκτός από την Κατηγορία Αντρών – Γυναικών, προστίθεται και η κατηγορία αγοριών και κοριτσιών Κ16, ενώ οι φιλοξενούμενοι αθλητές θα επισκεφθούν σχολεία του νησιού και θα μυηθούν στα μυστικά της σιφνέικης κουζίνας.

Παράλληλα με τους αγώνες θα διεξαχθούν τα kids’ athletics, το πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και του ΣΕΓΑΣ που σκοπό έχει την παρουσίαση των αγωνισμάτων του στίβου, σε παιγνιώδη μορφή στα παιδιά των σχολείων του νησιού.

H EAΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, ο Δήμος Σίφνου και ο Πανσιφναϊκός ευχαριστούν δημόσια την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη για την στήριξη της εκδήλωσης.

(Visited 38 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.