Δήλεια 2022: Μετάλλια και εμπειρίες για τους εκκολαπτόμενους αθλητές των Δρομέων Σύρου

Newsroom
16/10/2022 20:32
 
 
 

Με 23 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο ΑΠΣ Δρομείς Σύρου στους 12ους αναπτυξιακούς αγώνες στίβου Δήλεια 2022, οι οποίοι διεξήχθησαν το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο νησί της Μυκόνου.

Τη συριανή αποστολή συνόδευσε ο προπονητής της ακαδημίας Τσαρτσάλης Δημήτρης, η ταμίας του συλλόγου Βλάμη Βούλα και πλήθος γονέων.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που δυσκόλεψαν την προσπάθεια όλων των αθλητών, τα κορίτσια και τα αγόρια της Ακαδημίας των Δρομέων Σύρου αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες και γύρισαν με χαμόγελα και μετάλλια στις αποσκευές τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο Vortex Κ12 ο αθλητής Μιχαήλ Μανος κατάλαβε την 2η θέση στα αγόρια, ενώ στα 50μ Κ12 η αθλήτρια Δρακάκη Ανδριάνα κατέλαβε την 3η θέση στα κορίτσια. Στα 600μ Κ14 η αθλήτρια Παλαμάρη Μαρία κατέλαβε την 2η θέση και τέλος στη σκυτάλη 4×50μ Κ12 οι αθλήτριες Κουκουλογιάννη Μαριάννα, Ρούσσου Μυρτώ, Δρακάκη Ανδριάνα και Μπέκου Μαρία κατέλαβαν την 3η θέση.

Ο ΑΠΣ Δρομείς Σύρου θέλησε να ευχαριστήσει πρωτίστως όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, έπειτα τον προπονητή της Ακαδημίας, ο οποίος παρά τις δυσμενείς συνθήκες προπόνησης δίνει τον καλύτερο του εαυτό, καθώς και όλους τους γονείς που στηρίζουν τον Σύλλογο και τον εμπιστεύονται. Επίσης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον ΣΕΓΑΣ και τον κύριο Πάππα Δημήτρη για όλη την βοήθεια του, καθώς και προς τον Α.Ο. Μυκόνου για τη φιλοξενία.

Το δελτίο Τύπου των Δρομέων Σύρου καταλήγει με το πάγιο αίτημα της Σύρου για δημιουργία ενός κατάλληλου αγωνιστικού χώρου, «έτσι ώστε τα παιδιά του νησιού να προπονούνται σε συνθήκες που τους αρμόζουν εν έτει 2022».

(φωτό: Δρομείς Σύρου)

(Visited 212 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*