5-0 “καθάρισε” ο Πανναξιακός τη Λάβα Θήρας

admin
08/02/2015 22:30
 
 
 

Ο ποδοσφαιρικός Πανναξιακός με χατ-τρικ του Κούτρου και τα γκολ των Ντάσιου, Κουφόπουλου, πήρε (όπως αναμενόταν) την νίκη με σκορ 5-0 κόντρα στη Λάβα και σκαρφάλωσε εκ νέου στη 2η θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου. 

Παράλληλα, η νέα ήττα του Φιλωτίου, μπέρδεψε τα πράγματα, όσον αφορά τη 2η και 3η θέση που οδηγούν στην επόμενη φάση, αν υποθέσουμε πως η 1η είναι καπαρωμένη απ' τον Πανθηραϊκό…
Η βαθμολογία σήμερα έχει ως εξής:

Πανθηραϊκός  31
Πανναξιακός  26
Φιλώτι  25
Θύελλα Καμαρίου  24
Καρτεράδο  18
Στις δυο αγωνιστικές που απομένουν, ο Πανναξιακός έχει το πάνω χέρι, καθώς για να κινδυνέψει να μείνει εκτός συνέχειας πρέπει να ηττηθεί στο εντός έδρας ματς της προτελευταίας αγωνιστικής απ' το Καρτεράδο αλλά και σ' αυτό της τελευταίας στη Σαντορίνη απ' τον Πανθηραϊκό. Αν η ομάδα του Προμπονά νικήσει το Καρτεράδο, τότε περνά όπως και να 'χει καθώς οι άλλοι δυο που ερίζουν για μια θέση στην 3αδα (Θύελλα και Φιλώτι) παίζουν μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική.
Την πιο δύσκολη αποστολή έχει το Φιλώτι, καθώς την προτελευταία αγωνιστική παίζει με τον Πανθηραϊκό στην Νάξο και την τελευταία το ματς ζωής-θανάτου με τη Θύελλα στη Σαντορίνη.

Οι δυο τελευταίες αγωνιστικές:

(14η)
Πανναξιακός-Καρτεράδο
Φιλώτι-Πανθηραϊκός
Θύελλα-ΠΑΣ Νάξου

(15η)
Πανθηραϊκός-Πανναξιακός
Θύελλα-Φιλώτι

πηγή: naxos365

φώτο: thirasport.gr

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*