Ακόμη μία διεθνής επιτυχία του Ναυτικού Ομίλου Πάρου

Newsroom
15/01/2023 00:46
 
 
 

 

Το τριήμερο 03-05/01/2023 οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πάρου, Ραγκούση Κωνσταντίνα, Φαρούπου Ιωάννα και Γκουρογιάννης Γιάννης βρέθηκαν στη Νάπολη της Ιταλίας για να συμμετέχουν στον διεθνή διασυλλογικό αγώνα “XXIX Trofeo Marcello Campobasso”με περίπου 250 αθλητές από 11 χώρες.

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πάρου κατάφεραν να πλασαριστούν σε καλές θέσεις, παρόλο που επικράτησαν δύσκολες καιρικές συνθήκες καθόλη τη διάρκεια των αγώνων με ασθενείς ανέμους.

Πιο συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Ραγκούση κατέλαβε την 7η θέση στα κορίτσια και την 32η της γενικής κατάταξης, ο Γιάννης Γκουρογιάννης κατέλαβε την 9η θέση στα αγόρια κάτω των 11 ετών και την 41η της γενικής κατάταξης και η Ιωάννα Φαρούπου την 47η θέση στα κορίτσια και την 154η στην γενική κατάταξη. Την αποστολή που δέχτηκε την πολύ ζεστή φιλοξενία του ναυτικού ομίλου “R.Y.C.C. SAVOIA”, συνόδευε ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Πάρου, Παναγιώτης Ταγαρόπουλος, τον οποίο ο Όμιλος ευχαριστεί θερμά “για τις άοκνες προσπάθειές του”.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου επίσης ευχαριστεί την BLUE STAR FERRIES & SUPERFAST FERRIES καθώς και τον όμιλο ATTICA GROUP για τις εκπτώσεις που παρείχαν για τη μετακίνηση των αθλητών και του εξοπλισμού τους, “δείχνοντας για μία ακόμη φορά έμπρακτα πόσο στηρίζουν το νησί μας και τον αθλητισμό γενικότερα” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου.

(Visited 44 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.