Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ: Από την Κολομβία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Newsroom
11/03/2023 11:04
 
 
 

Περίπου ένα μήνα διήρκησε η προετοιμασία του Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ στην πρωτεύουσα της Κολομβίας, Μποκοτά.

Έχοντας μαζί του τον Σλοβάκο προπονητή του, ο Έλληνας αθλητής προετοιμάστηκε μαζί με βαδιστές από την Λατινική Αμερική και την Ευρώπη, αποκτώντας νέες εμπειρίες, ενώ σήμερα βρίσκεται στο Άστρος Κυνουρίας όπου διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των 20 χιλιομέτρων.

Ο Αλέξανδρος επέστρεψε αρκετά ικανοποιημένος από την προετοιμασία του στην Κολομβία, σε υψόμετρο 2.600 μέτρων, δηλώνοντας τα εξής: «Επέστρεψα με νέα διάθεση από την Λατινική Αμερική, καθώς η προετοιμασία μαζί με τους κορυφαίους βαδιστές του κόσμου πάντα βοηθά και μας πλουτίζει με νέες εμπειρίες και πληροφορίες. Μαζί μου βρέθηκε και ο προπονητής μου από την Σλοβακία που, για πρώτη φορά, είχα την ευκαιρία να τον έχω κοντά μου για τόση μεγάλη χρονική περίοδο. Βέβαια, δεν είναι μόνο οι προπονητικές εμπειρίες, είναι και οι εμπειρίες και οι εικόνες που αποκτά κάποιος όταν βρίσκεται σε αλληλεπίδραση με άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες. Εύχομαι όλοι οι αθλητές να μπορούν στον προπονητικό τους βίο να έχουν ανάλογες ευκαιρίες».

(Visited 30 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.