Στον Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου

Newsroom
14/03/2023 13:05
 
 
 

 

Λίγους μήνες μετά τη θριαμβευτική νίκη της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου δήλωσε συμμετοχή και θα πάρει μέρος στον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου που θα διεξαχθεί για 8η φορά στις 30 Απριλίου 2023.

Θα είναι η πρώτη συμμετοχή για την κορυφαία πρωταθλήτρια στον Μαραθώνιο της Ρόδου και όπως δηλώνει η ίδια, ανυπομονεί να πάρει μέρος. «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα λάβω μέρος στο Μαραθώνιο της Ρόδου. Είναι η πρώτη φορά που θα τρέξω στον αγώνα, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για τη διοργάνωση και ανυπομονώ να ταξιδέψω στο νησί και να βιώσω την εμπειρία του αγώνα» λέει η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου.

Η συμμετοχή της καλύτερης Ελληνίδας Μαραθωνοδρόμου του 2022 στον αγώνα της Ρόδου, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που έχουν όλοι οι κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι δρομείς στον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου, ενώ άμεσα θα γίνουν νέες ανακοινώσεις για τη συμμετοχή περισσότερων πρωταθλητών στον αγώνα.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ., στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου (Νέα Πτέρυγα), ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που «διατρέχει» τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου.

Μεγάλος Χορηγός του αγώνα των 5 χλμ. και Χορηγός Εθελοντισμού είναι ο όμιλος H Hotels Collection. Χορηγός αερομεταφορών είναι η Aegean Airlines. Χορηγός Θαλάσσιων μεταφορών είναι η Blue Star. Χορηγός φιλοξενίας είναι ο όμιλος Mitsis Hotels. Επίσημοι χορηγοί είναι οι Sunrise Hotel, ΚΑΥΚΑΣ, ΒΑΠ Π.ΚΟΥΓΙΟΣΑ.Ε.Β.Ε.Ε., CITROEN Παρασκευάς, Rodos Cycling, Roufas Furniture. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ3, η Three Sixty Marketing, η Innews, και ο Antenna Satellite.

Το promovideo του αγώνα

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr

https://www.facebook.com/roads2rhodes/

https://www.instagram.com/roadstorhodes/

 

 

(Visited 40 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.