Δήμαρχος Αμοργού: «Γιορτή του αθλητικού τουρισμού το Amorgos Trail Challenge»

Newsroom
29/03/2023 09:58
 
 
 

 

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το 6ο Amorgos Trail Challenge, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα για τον αγαπημένο αγώνα ορεινού τρεξίματος εκατοντάδων δρομέων από όλη την Ελλάδα, ο οποίος θα διεξαχθεί το διήμερο 29 και 30 Απριλίου.

Ο Δήμος Αμοργού και ο Φυσιολατρικός-Περιπατητικός Σύλλογος «Παλιά Στράτα» καλούν αθλητές και αθλούμενους να τρέξουν στην Αμοργό, εκεί που το βουνό συναντά τη θάλασσα. Παράλληλα , συνοδοί και επισκέπτες θα απολαύσουν τη μοναδική φιλοξενία του νησιού.

Σε δήλωση του, ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος ανέφερε τα εξής: «Το Amorgos Trail Challenge είναι μια γιορτή του αθλητικού τουρισμού. Μια σημαντική διοργάνωση για το νησί μας, μέσα από την οποία προβάλλονται οι πανέμορφες διαδρομές των μονοπατιών μας και η μοναδική φιλοξενία των κατοίκων, τα οποία θα γνωρίσουν και θα λατρέψουν οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες. Ο Δήμος Αμοργού στηρίζει δυναμικά αθλητικά δρώμενα που προβάλλουν το τόπο μας και δίνουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αθληθούν».

Οι διαδρομές του 6ου Amorgos Trail Challenge είναι οι εξής:

19χλμ. Εκκίνηση από το Μοναστήρι Χοζοβιώτισσας με τερματισμό στην παραλία της Αιγιάλης.

7,5 χλμ. Γύρος της Αιγιάλης.

-Σε συνδυασμό με το μοναδικό Spike ή αλλιώς κατάκτηση κορυφής της νησίδας Νικουριά.

Οι μικροί φίλοι θα τρέξουν στο Loza Kids Race στα καλντερίμια της Χώρας.

Εγγραφές και πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.