Η Ουκρανή Daryna Sloboda στο Portarathlon 2023

Newsroom
05/05/2023 15:31
 
 
 

 

Μία από τις κορυφαίες Ευρωπαίες αθλήτριες του επτάθλου, η 28χρονη Ουκρανή Daryna Sloboda θα δώσει φέτος το παρόν στο Portarathlon.

Πέντε φορές πρωταθλήτρια Ουκρανίας, μιας χώρας με μεγάλη παράδοση στο στίβο, έχει εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα της χώρας της στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο συνθέτων και έχει πάρει μέρος στα σημαντικότερα meetings της Ευρώπης.

Με μεγάλο ατομικό ρεκόρ στο έπταθλο (6.208 βαθμοί) και με πιο δυνατά της αγωνίσματα το άλμα σε μήκος (6.34), το άλμα σε ύψος (1.82) και τα 800 μέτρα (2.09.63) έρχεται αποφασισμένη να συνδυάσει τη νίκη στο meeting με ένα νέο ατομικό ρεκόρ.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι οι συνθήκες προπόνησης στην Ουκρανία εξακολουθούν να είναι δύσκολες λόγω του πολέμου, με αρκετές αθλητικές εγκαταστάσεις να είναι κατεστραμμένες και με τον πληθυσμό σε μια διαρκή αγωνία επιβίωσης. Επομένως η συμμετοχή της 28χρονης Ουκρανής έχει πρόσθετη σημασία, πέρα από την καθαρά αθλητική διάσταση.

Καλή επιτυχία Daryna!

 

(Visited 36 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.