Στη Νάξο ο Μίμης Δομάζος στις αρχές Ιουλίου

Newsroom
06/06/2023 12:23
 
 
 

 

Τη Νάξο θα επισκεφθεί στις αρχές Ιουλίου ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος, στο πλαίσιο παρουσίασης του λευκώματος «Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις».

Η παρουσίαση (με ελεύθερη είσοδο) έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 19:00 στο 1ο Γυμνάσιο Νάξου και κατά τη διάρκειά της, θα παρουσιαστεί επίσης το λεύκωμα «ΠΑΜΕ…» για τα 52 χρόνια από την επιτυχία του Wembley.

Ο «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου
Ο Μίμης Δομάζος είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε η Ελλάδα. Το «10 το καλό» του Παναθηναϊκού, ο «στρατηγός», όπως αποκλήθηκε για τα ηγετικά του προσόντα μέσα στο γήπεδο, που όμοιό του παίκτη αναζητά ακόμη το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μικρός το δέμας (1,68 μ.), αγωνιζόταν στη θέση του μεσοεπιθετικού και διακρινόταν για την ακατάβλητη αντοχή του, την επινοητικότητά του, την ικανότητά του στην ντρίμπλα και τις δημιουργικές του πάσες, ειδικά στις μακρινές πάσες ακριβείας. Ξεκίνησε και τελείωσε την καριέρα του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου στον Παναθηναϊκό, με ένα σύντομο πέρασμα από την ΑΕΚ.

(Πηγή πληροφοριών και κεντρικής φωτό: sansimera.gr)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 719 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*