Βόλεϊ ανδρών: “Έπεσε ηρωικά μαχόμενος ο Πανναξιακός στο ΔΑΚ”

admin
16/02/2015 09:30
 
 
 

Σε έναν αγώνα που δεν διεκδικεί δάφνες βόλεϊ υψηλού επιπέδου, αλλά παρόλα αυτά σε ένα συγκλονιστικό ματς η αντρική ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ από την αντίστοιχη ομάδα της Σαντορίνης.

Οι σαράντα περίπου οπαδοί που παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ του Πανναξιακού ΑΟΝ και του ΑΟ Θήρας είχαν την τύχη να απολαύσουν ένα συγκλονιστικό αγώνα βόλεϊ αντρικού πρωταθλήματος με πολλές ανατροπές και αποζημιώθηκαν με το παραπάνω από το θέαμα.

Σε ένα αγώνα που μέχρι λίγα λεπτά πριν την έναρξη του, κινδύνευε να αναβληθεί αφού η ομάδα της Νάξου δεν συμπλήρωνε 6αδα, χωρίς προπονήσεις και χωρίς προπονητή, οι παίκτες έβαλαν το μεράκι και την μεγάλη τους αγάπη για το άθλημα και το ιστορικότερο τμήμα του συλλόγου και αγωνίστηκαν με πάθος κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες.

Στο πρώτο σετ ο Πανναξιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά τα λάθη σε καθοριστικά σημεία είχαν σαν αποτέλεσμα να ηττηθεί το σετ με 24-26

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του ΑΟ Θήρας με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το κερδισμένο πρώτο σετ σε συνδυασμό με την μαχητικότητα που έδειξαν οι αθλητές της, βρήκε την ομάδα της Σαντορίνης να προηγείται με 2-0 σετ (21-25)

Στο τρίτο σετ και ενώ όλα έδειχναν πως η Σαντορίνη θα έπαιρνε και αυτό το σετ, η βοήθεια της εξέδρας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία των παικτών του Πανναξιακού, και σιγά σιγά η διαφορά μειώθηκε και τελικά το σετ το πήρε ο Πανναξιακός βάζοντας στον αγώνα φωτιά.

Στο τέταρτο σετ ο Πανναξιακός μπήκε δυναμικά και όλα έδειχναν πως θα πήγαινε για την ανατροπή, η ομάδα ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ μέχρι το 23-17. Σε αυτό το σημείο όμως «ξέμειναν από δυνάμεις» και φάνηκε η κόπωση και η έλλειψη προπονήσεων, με αποτέλεσμα ο ΑΟ Θήρας να αντεπιτεθεί και να τελειώσει το σετ και τον αγώνα υπέρ του (24-26).

Η ομορφιά του αθλήματος όμως φάνηκε μετά το τέλος του αγώνα, όταν μετά την ήττα, διοίκηση, αθλητές και οπαδοί έφυγαν από το γήπεδο χαμογελαστοί, γιατί σκοπός αυτού του αγώνα ήταν το παιχνίδι και τίποτα περισσότερο.

Το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τον αγώνα ήταν και το σημείο αναφοράς.

ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ AON – ΑΟ ΘΗΡΑΣ(Ανδρες) 1-3
(24-26)(21-25)(26-24)(24-26)

Για την ιστορία, οι παίκτες του Πανναξιακού που αγωνίστηκαν ήταν:

 

Δημήτρης Συμεώνογλου, Μοσχονάς, Μονδέλος, Γιάννης Φραγκίσκος, Μάριος Καραγιάννης, Βασίλης Βρούτσης

paon.gr

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*