Συνάντηση του Αναπλ. Υπουργού Αθλητισμού Γ. Βρούτση με τα μέλη της ΕΣΟΑ

Newsroom
25/10/2023 12:30
 
 
 

 

Συνάντηση με τα μέλη της Ένωσης Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ) πραγματοποίησε χθες στο γραφείο του ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης, με σκοπό να ενημερωθεί για τα προβλήματα, τις θέσεις και το όραμα της Ένωσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος της ΕΣΟΑ κα Βούλα Κοζομπόλη, η Α’ Αντιπρόεδρος κα Ειρήνη Αϊνδιλή, η Γενική Γραμματέας κα Βιργινία Κραβαριώτη, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Φιλιππίδης και οι κ.κ. Δημήτρης Μούγιος και Γιώργος Χαλκίδης, η κα Χρύσα Μπισκιτζή, η κα Μαρία Πολύζου, και οι κ.κ. Κωνσταντίνος Φλέγγας και Άγης Κασούμης.

Ο κ. Βρούτσης, αφού ευχαρίστησε την πολυμελή αντιπροσωπεία για την επίσκεψη τους, υπογράμμισε:
«Είχα τη χαρά και την τιμή να υποδεχτώ στο Υπουργείο τα μέλη της Ένωσης Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γεγονός, που με κάνει να αισθάνομαι υπερηφάνεια, δέος και σεβασμό.

Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για τον αρμόδιο Υπουργό Αθλητισμού να γνωρίζει από κοντά όλους εκείνους και εκείνες που κατάφεραν να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με στόχο να κρατήσουν τη σημαία της Ελλάδας μας ψηλά!

Αθλητές και αθλήτριες πρότυπα, που εκπέμπουν τον ισχυρό συμβολισμό του Ολυμπισμού και αποτελούν τα πιο κατάλληλα πρόσωπα για να μεταφέρουν στην κοινωνία και κυρίως στις νέες γενιές, τις αξίες και τις αρχές του Ολυμπιακού Ιδεώδους.

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ενδελεχώς για όλα τα θέματα που τους απασχολούν, ενώ παράλληλα τους ευχαριστώ θερμά που μου παρουσίασαν το όραμά τους και μοιράστηκαν μαζί μου τις ανησυχίες τους.

Έχουμε τη “χρυσή ευκαιρία”, τώρα που ο αθλητισμός μπήκε στην φιλόξενη “ομπρέλα” του Υπουργείου Παιδείας, να θέσουμε μαζί τις βάσεις για τη θεσμική και επομένως σταθερή αξιοποίησή τους, ώστε να γίνουν οι πρεσβευτές μας στην προσπάθεια για την εμπέδωση αθλητικής κουλτούρας στον ελληνικό πληθυσμό».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 100 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*