Ευχαριστήριο της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Κυκλάδων στο Γιάννη Βρούτση

Newsroom
21/01/2024 20:04
 
 
 

 

Πάγιο και διαχρονικό αίτημα των νησιωτικών αθλητικών Συλλόγων ήταν η επίσημη αναγνώριση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στην «καλλιέργεια» του αθλητισμού και η θεσμοθέτηση μέτρων για την τόνωση και ενίσχυσή τους.

Ειδικά στις Κυκλάδες, που αποτελούν τον δυσκολότερο νομό της Ευρώπης λόγω του αριθμού των νησιών, των καιρικών συνθηκών, και της ακτοπλοϊκής σύνδεσής τους, η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων όλων των αθλημάτων πραγματοποιείται με πολλές δυσκολίες και έξοδα, αφού συνήθως οι ομάδες πριν ή μετά τον αγώνα διανυκτερεύουν με όλα τα συνεπακόλουθα.

Η παρουσία του Κυκλαδίτη Υπουργού κ. Γιάννη Βρούτση στην κορυφή της πυραμίδας του αθλητισμού αποδεικνύεται ευεργετική για τον αθλητισμό των Κυκλάδων και όχι μόνο.

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία του να αναγνωρίσει και να θεσμοθετήσει την Νησιωτικότητα χαιρετίζεται από τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Κυκλάδων που διαχρονικά προφορικά ή γραπτά το είχαμε ζητήσει.

Τελευταίες παρεμβάσεις μας για το θέμα αυτό έγιναν με την αποστολή υπομνήματος στην Υποεπιτροπή Νησιωτικών και Ορεινών περιοχών της Βουλής στις 20 Ιανουαρίου του 2023 αλλά και στον κ. Γιάννη Βρούτση στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Σύρο, όταν εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Για την άμεση ανταπόκρισή του στο δίκαιο αίτημά μας τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε να συνεχίσει με επιτυχία το έργο του.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ζ΄ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 45 times, 1 visits today)

2 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*