Σύρος: Τοποθετήθηκε ο συνθετικός χλοοτάπητας στο Στάδιο Κλασικού Αθλητισμού στη Βάρη

Newsroom
26/01/2024 15:44
 
 
 

 

Μετά την ολοκλήρωση όλων των βασικών εργασιών στο Στάδιο Κλασικού Αθλητισμού στη Βάρη, τοποθετήθηκε και ο συνθετικός χλοοτάπητας, αλλάζοντας εντυπωσιακά την εικόνα του Σταδίου.

Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν οι χωματουργικές εργασίες, η τοποθέτηση βιομηχανικού δαπέδου (το οποίο θα αποτελέσει την υπόβαση για την τοποθέτηση του ταρτάν), η τοποθέτηση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού με φωτιστικά σώματα LED και η τοποθέτηση περίφραξης, ενώ οι εργασίες συνεχίζονται με την επισκευή των αποδυτηρίων, την τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων στην εξέδρα και θα ολοκληρωθούν με την τοποθέτηση του ταρτάν, αμέσως μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν (η θερμοκρασία του βιομηχανικού δαπέδου στο οποίο θα τοποθετηθεί το ταρτάν θα πρέπει να ξεπερνάει τους 25 βαθμούς Κελσίου).

Η ολοκλήρωση του έργου, το οποίο υλοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα οδηγήσει – σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη – «σε μεγάλη αθλητική ποιοτική αναβάθμιση τη Σύρο, καθώς θα παρέχει ασφαλείς σύγχρονες συνθήκες άθλησης στους αθλητές του κλασικού αθλητισμού, αλλά και σε κάθε ελεύθερα αθλούμενο πολίτη».

Σε δήλωση του, ο κ. Λεονταρίτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, οι λάτρεις του κλασικού αθλητισμού, οι οποίοι παρέμεναν “άστεγοι”για πάρα πολλά χρόνια, θα αποκτήσουν το δικό τους αθλητικό “σπίτι”. Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι δε δώσαμε ποτέ κενές υποσχέσεις. Υλοποιούνται όλες. Ο στόχος για βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας ήταν και παραμένει προτεραιότητά μας».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 91 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*