Συγχαρητήρια Γιάννη Μαργαρίτη στους αθλητές του Ν. Αιγαίου που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

admin
18/02/2015 07:49
 
 
 

 

Τα συγχαρητήρια του προς τους Κυκλαδίτες και Δωδεκανήσιους αθλητές που συμμετείχαν στο 29οΠρωτάθλημα Κλειστού Στίβου εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιάννης Μαργαρίτης.

Ο κ. Μαργαρίτης δεν παραλείπει επίσης να προσθέσει ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες τους, οι οποίες προάγουν το «ευ αγωνίζεσθαι» και κάνουν περήφανο όλο το Νότιο Αιγαίο.

Αναλυτικά, το μήνυμα του κ. Μαργαρίτη έχει ως εξής:

Αγαπητοί μας φίλοι και συντοπίτες,
Θέλω να σας εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για την συμμετοχή και τις επιδόσεις σας στα αγωνίσματα του 29ου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου.
Η αθλητική σας επάρκεια, το αγωνιστικό σας φρόνημα, ο σεβασμός και η σωστή αντιμετώπιση των συναθλητών σας σε συνδυασμό με τις μεγάλες σας  επιτυχίες,  μας έκαναν όλους υπερήφανους για σας και μας έδωσαν πολύ μεγάλη χαρά.
Ο δυναμισμός, το πάθος σας  για το καλό αποτέλεσμα και η αγωνιστικότητά σας, μας εμπνέουν και μας δίδουν ελπίδα για το μέλλον.
Πιστεύουμε σε σας, πιστεύουμε στην αγαθή επίδραση του αθλητισμού στην ανθρώπινη συμπεριφορά και στην συνεισφορά του στον πολιτισμό.
Ιδιαίτερα εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σ’ εκείνους τους αθλητές, που διακρίθηκαν και μας χάρισαν υπερηφάνεια με τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησαν αλλά και τις άλλες επιτυχίες τους και τους υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι πάντα δίπλα τους, αρωγός στις προσπάθειές τους.

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*